welkom!

Interieur- & Bedrijfs fotografie

Linovas helpt ondernemers hun ambacht in beeld te brengen!

Linovas

get started

let's do this

Met mijn camera leg ik jouw ambacht vast op een manier die anders is dan anders. Geen gemaakte plaatjes of in scene gezet. 

Ik neem jouw werkzaamheden, producten of diensten waar op een onzichtbare manier. Ik laat jouw je werk doen en ik kijk via de camera met je mee. Door deze ongedwongen sfeer breng ik je bedrijf in beeld en voel jij je niet ongemakkelijk voor de camera.

Spreekt jouw dit aan? Laten we eens een kop koffie drinken!

Hallo daar!

ik ben lindsey

Doordat ik onzichtbaar beweeg binnen het bedrijf voelt het niet als een ongemakkelijke setting of sfeer. Je doet gewoon je ding en ik leg dit vast.

Doordat je bedrijf onder de aandacht bent op een ongedwongen manier krijg je meer aanspraak, klanten en naamsbekendheid.

De drempel om jouw bedrijf aan te spreken is makkelijker als er een gezicht of persoon in beeld gebracht wordt. Maar dit hoeft echt niet een portret te zijn. Er zijn vele andere manieren die misschien beter bij jouw bedrijf passen.

Wat zijn de voordelen van mijn manier van fotograferen?

Ik ben hier om ambacht in beeld te brengen

Hoe ga ik te werk?

Flexibele werkwijze passend aan de dienst en jouw bedrijf

Laten we kennismaken

Als eerste wil ik alles van jouw bedrijf weten. Wat zijn je doelen, hoe gaat alles in zijn werk en wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen. We maken samen een plan hoe we eventuele samenwerking voor ons zien.

Naast de fotografie kan ik ook mee kijken voor online zichtbaarheid op website en sociale media. 

Samen aan de slag

We gaan aan de slag met de foto's! Ik kom op de afgesproken dag en locatie. Daar zullen we samen even door het bedrijf lopen zodat ik waar alles is en wat er in beeld gebracht wordt. En dan ga ik lekker aan de slag. Ik maak mezelf onzichtbaar en rapporteer met mijn camera het bedrijf en de werkzaamheden.

streven naar beste resultaat

Nadat de shoot is geweest krijg je de foto's te zien en kun je kiezen welke foto's je wilt ontvangen. 

Ik ga dan aan de slag met de foto's om deze te editten naar Hoge resolutie beelden. 

Daarna krijg je het resultaat en mag je het gaan tonen aan de wereld!

Boek hier je kennismaking

let's do this

Laten we brainstormen!

Ga ook aan de slag als interieur fotograaf.

Heb ik jouw geïnspireerd?

Altijd als gedroomd om fotograaf te worden of te leven van deze droombaan? Het kan! Ik kan je genoeg voorbeelden laten zien van een volle agenda tot omzet doelen. Ik help je graag op weg met het neerzetten van jouw fotografie bedrijf. Samen zoeken we passende klanten en een werkwijze die bij jouw past. 

┬ę Linovas Fotografie & Styling