Makelaars

Specialist in woningfotografie Bekijk hier mijn diensten

Diensten

Linovas Woningfotografie & Vastgoedstyling
Woning fotografie

Woningfotografie is een heel belangrijk onderdeel van het verkopen van je huis. Wist u dat kopers binnen 5 minuten eigenlijk al weten of de woning iets voor hen is of niet?
De eerste indruk telt en dat begint bij de foto’s op Funda.

Linovas Woningfotografie & Vastgoedstyling
NEN2580

Plattegronden van woningen moeten voldoen aan de NEN 2580 norm. Linovas is gecertificeerd om deze plattegronden voor u op te stellen en neemt u het werk uit handen. Inmeten gebeurt tijdens de woningfotografie middels lasertechniek.

Linovas Woningfotografie & Vastgoedstyling
Vastgoedstyling

Om uw woning er tip top uit te laten zien verzorg ik ook de styling van uw woning. Door te stylen kunnen we de woning aantrekkelijker maken voor verkoop, waardoor uw woning sneller en voor een hogere prijs zal worden verkocht.

Over Linovas

Linovas verzorgt de gehele verkooppresentaties voor makelaars en Funda. Ik fotografeer de woning, maak 360 graden foto’s, de woningvideo, plattegronden, meetrapporten en doe de vastgoedstyling allemaal zelf. Onder de naam Linovas werk ik sinds 2020. Vanaf 2017 ben ik al werkzaam in deze branche onder de naam Lindsey Nooijen Fotografie. Deze naam vond ik niet meer passen bij het bedrijf omdat ik veel meer doe dan alleen fotografie en daarom heb ik in 2020 een nieuwe naam gekozen. Naast woningfotografie is styling nu ook een groot onderdeel van mijn bedrijf geworden. Het aanbod van Lindsey Nooijen Fotografie is dus uitgebreid, maar u behoudt dezelfde kwaliteit en professionaliteit die u van mij gewend bent.

Details

Details van een woning geven vaak de sfeer aan van het huis. Denk aan openslaande deuren, glas in lood, een open haard, een grote raampartij of andere authentieke elementen die bij de woning horen. Ik vind het belangrijk om deze mooie details op de foto te zetten. Dit geeft meer sfeer aan de woning en voor kopers kunnen dit doorslaggevende details zijn.

Linovas Woningfotografie & Vastgoedstyling
Linovas Woningfotografie & Vastgoedstyling

Perfectie

Geen huis is perfect. Maar toch willen we perfectie op foto’s. Dit kan alleen als we goed samenwerken. U als eigenaar moet goede voorbereidingen treffen voor een opgeruimd huis en ik als fotograaf neem de tijd om het beste uit de woning te halen. Ook vind ik het belangrijk om te luisteren waarom u ooit het huis heeft gekocht of er verliefd op bent geworden. Dit neem ik dan mee in de fotopresentatie. Vaak zijn dit elementen die voor een nieuwe koper ook interessant kunnen zijn.

Wat klanten vinden van Linovas

  • Het contact met Lindsey wat prettig. Ze gaf goede tips tijdens het styling gesprek. Ze werkte gestructureerd en zorgvuldig. We zijn blij met het resultaat.

    Sambeek
  • Wij hebben Lindsey leren kennen als een professionele fotograaf. Mede door haar fotoreportage is ons huis binnen een week verkocht.

    Sonja en Eric Coppens
0+
Gefotografeerde woningen
0+
Gestylde woningen
0
Bezochte plaatsen
0
Jaren ervaring

Kwaliteiten

Fotografie95%
Styling80%
NEN258095%
Energielabel-%

Specialisatie

Naast de hoge kwaliteit fotografie ben ik ook gespecialiseerd in vastgoedstyling. Ik heb verschillende cursussen gedaan in interieurstyling en vastgoedstyling en weet als geen anders hoe ik de woning het beste weer kan geven omdat ik ook vanaf de positie van een fotograaf de woning style. Ik merkte zelf dat een stylist vaak kijkt naar een mooi plaatje maar niet hoe je het beste de ruimte presenteert. Daarom is dit de perfecte combinatie. Ik geef adviezen of kom de woning helemaal zelf stylen en maak meteen de foto’s op dezelfde dag.