Over mij

Over Linovas

Linovas verzorgt de gehele verkooppresentaties voor makelaars en Funda. Ik fotografeer de woning, maak 360 graden foto’s, de woningvideo, plattegronden, meetrapporten en doe de vastgoedstyling allemaal zelf. Onder de naam Linovas werk ik sinds 2020. Vanaf 2017 ben ik al werkzaam in deze branche onder de naam Lindsey Nooijen Fotografie. Deze naam vond ik niet meer passen bij het bedrijf omdat ik veel meer doe dan alleen fotografie en daarom heb ik in 2020 een nieuwe naam gekozen. Naast fotografie is styling nu ook een groot onderdeel van mijn bedrijf geworden. Het aanbod van Lindsey Nooijen Fotografie is dus uitgebreid, maar u behoudt dezelfde kwaliteit en professionaliteit die u van mij gewend bent.

Linovas Woningfotografie & Vastgoedstyling
Linovas Woningfotografie & Vastgoedstyling
Linovas Woningfotografie & Vastgoedstyling

Wie is Lindsey

Laat ik even kort wat over mijzelf vertellen. Ik ben Lindsey, geboren en getogen in Wanroij. Als klein meisje hoorde je mij altijd zeggen ‘mag ik ook even kijken?’ als mijn ouders mijn zusjes aan het filmen waren. En ook op vakanties had ik al snel de camera van mijn vader bemachtigd en maakte overal foto’s van. De passie voor fotografie zat er dus al van jongs af aan in. Na mijn middelbare school ben ik dan ook fotografie gaan studeren en werk nu al 4 jaar als fotograaf. Hoe tof dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken!

Nu een aantal jaren werkzaam als fotograaf heb ik mijn passie voor interieur ook echt terug gebracht in de fotografie. Ik fotografeer huizen en zie veel interieurs elke dag. Daarom ben ik naast fotografie ook vastgoedstyling gaan doen. Alles sluit mooi op elkaar aan nu ik ook inmeten heb kunnen toevoegen aan het totaalplaatje.

Kwaliteiten

Vastgoedfotografie100%
Interieurfotografie100%
Interieur advies75%
Energielabel-%
Linovas Woningfotografie & Vastgoedstyling

Gediplomeerd Fotograaf

Koning Willem I College, Den Bosch

Gecertificeerd Interieurstylist

Interieur Academy, Helmond

Gecertificeerd inmeter NEN2580 Meetinstructies 1 & 2

Bonstaete, Zaltbommel

Gecertificeerd Vastgoedstyling & Verkoopcoach

House of KIKI, Haarlem